måndag 7 februari 2011

Helgen!


Så har även denna helgen gått. Fredagen spenderades hemma hos familjen Magnusson/Pettersson med tacos-mys, Gott! Både Ida och Signe somnade i tid, vilket innebar att vi fick en härlig vuxentid, där vi kunde prata och skoja tillsammans samt planera de gemensamma tripperna vi har bokat tillsammans till våren och sommaren. Härligt!
I lördags var vi och tittade/beställde fönster till vår nya glasveranda som skall byggas under våren. Jag längtar till mars/april då snickarna kommer och bygget sätts igång. På kvällen hade vi melodifestival-mys med familjen Holmberg, vilket alltid är lika trevligt. Tyvärr blev maken sjuk och kvällen blev därför inte riktigt som man hade tänkt sig.
På söndagen var det dags för lilla prinsessan att insjukna. Hon fick hög feber under natten och var jätteslö. Eftermiddagen och kvällen spenderades därför till största delen i sängen och framför tv;n. Dock hann jag in till stan för att gå på mitt danspass "BodyJam", vilket kändes härligt eftersom det ger mig hur mkt energi som helst.
Ha en skön dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar. Det uppskattas <3