onsdag 24 februari 2010

BokreaI morgon är det äntligen dags för bokrea. Vi fick katalogen för Åhlens rea redan i förra veckan. Mamma och jag tänkte åka dit för att se om vi kunde göra några fynd. Jag tänkte försöka att hitta lite böcker av Astrid Lindgren till prinsessan. Lite pekböcker och Max-böcker hade inte heller varit fel. Trots att Ida bara är 4 månader läser vi en saga om dagen för henne. Jag tror att det är ganska bra för utvecklingen av talet. Dessutom är det ju en mysig och avslappnad stund.

Jag håller för närvarande på att rensa ut lite böcker här hemma. Tänkte se till sommaren om mamma o jag skall stå på loppis och försöka att sälja lite av dem. Maken och jag är oense om böckerna. Jag vill ha dem kvar, för man kan ju vilja läsa dem igen, medan han tycker att de tar upp onödig plats. Hur gör man med förvaring för böcker om man inte är sådär förtjust i öppna bokhyllor, vad gör man av allt? Suck!

Kram Jessica

1 kommentar:

  1. Du gör helt rätt när du läser för din dotter även om hon inte är så gammal än. När jag läste till förskollärare hade jag en lärare som forskade i detta ämne. Hon hade kommit fram till att de barn vars föräldrar läste för dem hade bättre språk och lärde sig läsa lättare. Så fortsätt du att läsa för henne!:) Jag har läst mycket för mina barn när de var mindre, nu läser dottern för mig.
    Hoppas att du får tag i böckerna du vill ha på bokrean.
    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar. Det uppskattas <3