måndag 22 februari 2010

Barnblogg eller inredningsblogg?

Ja, det kan man fråga sig? Jag märker att min blogg har gått från en renodlad inredningsblogg till en barnblogg med diverse inslag av inredning i vitt och shopping, men det är så det är. Tanken med bloggen "Idas och mina drömmar" är att den även skall handla om mitt och min familjs liv, en slags dagbok om tidens gång och vardagliga händelser, små som stora, roliga som tråkiga. Eftersom vårt liv och våra tankar just nu kretsar mycket kring Ida så blir det naturligt att bloggen handlar mkt om henne och hennes framsteg. Jag hoppas ändå att ni läsare kan finna glädje i detta också :)

Nu är Idas rum äntligen färdig-tapetserat. Den vita tapeten med de små rosa rosorna blev alldeles underbar och rummet blev så ljust och fint. Nu fattas bara alla möblerna, förvaring, krokar etc. Vad har ni för bokhylla i era barns rum? Tips mottages tacksamt.

Kram Jessica

6 kommentarer:

 1. Jag startade min blogg som en inredningsblogg, men insåg ganska snabbt att det passade mig bättre att ha min blogg som en slags dagbok istället.
  Här har vi Billy bokhyllor i barnens rum, men nu är de ju större än Ida. Vet många som har Expedithyllan från Ikea med 8 fack och som har den liggande i barnrummen. Då kan man ju även ha korgar eller lådor i facken.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tallrikshyllor är fint som bokförvaring tycker jag! Åtminstone för de böcker man vill ha synliga! Har olika varianter av tallrikshyllor till båda de stora barnen på deras rum.
  Klart att det blir mycket barnrum hos dig nu, det är ju det man har i fokus med små barn i familjen! Jag känner detsamma!
  Kram kram!

  SvaraRadera
 3. Haha, jag känner igen mig. Försöker hålla det liiite mer åt inredningshållet. Men jag gillar din blogg - bra blandning och lagom personligt :-).

  Kram M

  SvaraRadera
 4. Jättefin blogg med bra blandning!

  SvaraRadera
 5. Hej! Vilken fin och inspirerande blogg du har! Vi är några inredningsintresserade mammor som håller på att starta upp en helt ny websida som lanseras i mitten av november i år som heter Minidecor. Det är en jättekul hemsida tycker vi, som ska fungera som inspiration för alla som inreder barnrum. Det som är unikt med Minidecor är att man enkelt laddar upp bilder under olika specifika kategorier och det innebär att du själv väljer vad du vill visa upp från ditt barnrum. Man behöver alltså inte ha ett färdigt superstylat barnrum för att våga dela med sig av sina bilder utan det räcker att man har en detalj eller en fiffig lösning som man vill visa upp. Man ska lätt kunna bläddra bland bilder i de olika kategorierna när man är på jakt efter idéer om en speciell detalj i barnrummet. Du kan läsa mer på sidan: www.minidecor.se.

  Nu till min fråga, efter att ha sett dina jättefina bilder på ert barnrum så undrar jag om du vill var en av de första som lägger upp några barnrumsbilder på Minidecor? Det tar bara några minuter. Vi lägger i gengäld ut en direktlänk till din blogg samt lägger upp en bild från din blogg och en länk på sidan "vi tipsar!" där vi kommer att skriva om utvalda bloggar och butiker som vi gillar. Länken kommer att ligga uppe när vi lanserar sidan i mitten av november. Alla som registrerar sig under november får dessutom en liten gratis gåva och det gäller självklart dej också. Vore jättekul att få se några av dina fina bilder på sidan! Hör av dej till oss om du har några frågor, annars ser du exakt hur man gör på sidan som heter "hjälp".

  Bästa hälsningar
  Ulrika

  SvaraRadera
 6. Underbar blogg! Gillar den personliga touchen starkt! Kolla gärna in min blogg :) www.madebylovecaroline.blogg.se

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar. Det uppskattas <3