tisdag 29 mars 2016

Göteborg Horse Show

I söndags och måndags var Ida och jag på Göteborgs Horse Show. Vi åkte tillsammans med ridklubben. Vi åkte buss tillsammans allihop både upp och hem, och sov på ett jättetrevligt hotell strax utanför centrum.

Första dagen var vi mest på mässan på eftermiddagen. Ida fick en ny ridjacka, keps och tröja från John Whitaker och lite annat smått och gott. Vi tittade även på olika uppvisningar i utställningshallen. Det var polishästar, westernridning, nordsvenska hästar etc. På kvällen var det dags för hoppning innan det bar av till hotellet. 

Dag två så tittade vi på körning på förmiddagen, å vilken stämning i Scandinavium. Alla i publiken klappade händerna och hejade. På eftermiddagen var det dags för världscupfinalen i hoppning. Jättespännande och kul att se alla fina hästar och världsryttare. 

Både Ida och jag hade en superhärlig och mysig resa. Att man har fått en riktig hästtjej går inte att ta miste på. Trots trötthet, intensiva dagar, mkt folk, köer etc. så klagade inte Ida en enda gång. På glatt humör hela tiden, och inga svårigheter eller ledsamheter. Lättare unge att ha med sig får man leta efter! Tack Ida för en fantastisk resa. Detta gör vi om!1 kommentar:

  1. Åhhh vilken rolig tripp! Jag e nästan lite avundsjuk!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar. Det uppskattas <3