tisdag 9 december 2014

Utvecklingssamtal!

Idag har vi haft utvecklingssamtal om Ida! Ida är en mkt positiv och glad liten tjej som aldrig är sur eller ledsen. Hon är mkt populär bland kompisarna och alla ser upp till henne. Många vill leka med Ida och hon är en populär lekkamrat! Hon sprider mkt glädje som smittar av sig på de andra barnen. Hon har många kompisar och det är viktigt för Ida att alla får vara med. Hon står ofta i centrum men är en väldigt ödmjuk person! Hon hyser stor empati och är väldigt hjälpsam! Hon hittar på nya lekar och är mkt kreativ och har livlig fantasi. Hon gillar fysiska lekar men tycker också om att pyssla och pärla! Hon är aldrig sysslolös utan tycker att allt är roligt! Förutom bandy och fotboll då!!

Ida är mkt vetgirig, och suger in all kunskap! Hon vrider och vänder på allt och vill gärna se saker och ting från nya infallsvinklar! Hon har alltid ngt att säga, har svar på tal! Fantasin är livlig, ibland lite för livlig!!

Ida kan alla bokstäverna och siffror! Hon har börjat räkna lite mattetal, hon skriver och har börjat att ljuda! Hon är helt enkelt redo för skolan! 

Ida behöver bli lite bättre på att äta, dock äter hon något bättre än innan. Portionerna är små och man får uppmuntra henne hela tiden! Ida behöver också bli bättre på att fokusera! Man vill ju vara med och göra allt, hela tiden!!!

Fina ord och vi kunde inte vara stoltare! Vårt lilla hjärta! Hon är stor nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar. Det uppskattas <3