torsdag 27 februari 2014

Utvecklingssamtal!

Igår var vi på utvecklingssamtal på dagis om Ida, och vi blev mycket stolta över vår lilla Skrutt!

Ida är en mycket glad och positiv tjej. Aldrig sur eller ledsen! Hon bråkar aldrig eller är otrevlig! Hon sprider glädje omkring sig och bjuder på många skratt. En teaterapa!! Hon är mogen för sin ålder, mycket omtänksam och har mycket empati. Hon gillar att leka och har många kompisar som vill leka med henne. En liten populär tjej! Hon gillar att leka djur och vara på röda mattan och vara i "Dockebo". Ute gillar hon gungan och sandlådan. Ida är intresserad av allt och tycker det mesta är skoj.

Ida har stor fantasi, men måste lära sig att fokusera lite mer. Inte bara prata och skoja med kompisarna, även om detta är kul också! Påklädning går sådär, då Ida är mer intresserad av att spexa med kompisarna och kolla på allt annat runtomkring. Ida måste också äta lite mer än vad hon gör idag, men det är något både vi i familjen och dagis kämpar med varje dag, och det går bättre och bättre....

Enligt fröken är Ida mycket långt framme vad gäller bokstäver och siffror. Hon kan hela alfabetet och kan skriva alla bokstäver. Hon skriver ord alldeles själv. Hon kan de flesta siffror och vet vilken siffra som är högre och lägre än någon annan. Hon kan en del enklare mattetal. Hon kan alla färger och former. Hon klipper och ritar jättebra och ritar detaljerade självporträtt.Tack älskade unge för att du finns! Vi är så stolta över dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar. Det uppskattas <3