onsdag 9 mars 2011

Tvätt!

Tvättkorgen hos oss är aldrig tom. Hur mycket jag än tvättar så känns det som om det aldrig liksom tar slut. Så fort man tror att man har tvättat upp allting, så tar man sig en titt ner i korgen och tror att det inte finns något där, men så är det aldrig så. Men jag klagar absolut inte. Att tvätta är faktiskt enligt mig ett helt nöje. Att vika ihop Idas små kläder som luktar alldeles underbart nyttvättat och fundera på hur hon växer så det knakar. Det känns ibland som igår när jag tvättade hennes små kläder i storlek 50, och undrade vad som skulle komma ut, en flicka eller en pojke? Och ut kom det allra finaste lilla mirakel.

Ovan visar jag bilder från vår tvättstuga. Jag är ypperligt nöjd med den. Den är ljus, stor, har klinkers med golvvärme, bra förvaring och goda möjligheter till att hänga en massa tvätt. Enda nackdelen är att den även fungerar som groventré, vilket gör att det under vissa årstider, och väder, dras in en massa smuts. Detta skall det dock bli ändring på när vår nya glasveranda/entré till huset byggs. Då kommer den stora entrén att användas mer än vad den gör idag, och så kommer det även att bli möjligheter för ytterligare en arbetsbänk och strykbänk i tvättstugan. Jippi! Mer förvaring och plats för vardagliga bestyr kan man aldrig få nog av.
Ha en skön fortsatt kväll! Själv bär det av till föräldrarmöte på dagis. Skoj!

2 kommentarer:

  1. Härligt med en stor tvättstuga! Här är heller aldrig tvättkorgarna tomma. Just nu, efter en vecka i fjällen, är det fullständigt kaos där inne. Då är det skönt att man kan stänga dörren och slippa se röran!:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Verkligen en jättemysig tvättstuga..en stor tvättstuga är rena drömmen när man har småbarn =)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar. Det uppskattas <3