måndag 3 maj 2010


Jag tycker att köket är på något sätt husets hjärta och själ. Här skall allihopa kunna få plats och olika aktiviteter kunna pågå. Ida skall i framtiden kunna göra läxor vid köksbordet med ett glas mjölk och bulle, samtidigt som man lagar middag och fixar med lite annat. Även stora barnkalas och juliga pepparkaksbak med Idas kompisar skall få plats. Vårt kök är ganska stort och det var ett viktigt önskemål som jag hade när vi byggde vårt hus, att få ett riktigt stort lantkök med ren och lite industriell karaktär, med bra avställningsytor, och plats för ett stort köksbord.
Ha en mysig vecka!

Kram Jessica

4 kommentarer:

 1. Håller med dig om att det är bra med ett stort kök! Här tror jag inte sonen har gjort en enda läxa i sitt rum utan han sitter vid köksbordet. Vi sålde hans skrivbord i höstas p g a detta!:) Dottern gör likadant. Nu ska vi riva en vägg in mot vardagsrummet för att få större yta att vara på. Jag vill ha ett rejält matbord där det alltid ska finnas sex stolar.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilket oerhört fint kök ni har :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ni har lyckats med den känsla ni ville ha i köket!

  Hoppas allt är bra med dig!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Visst är köket husets hjärta! Hos oss spelas det spel, görs läxor och bakas och lagas mat om vartannat. Härligt när barnen kan vara med där man är:)

  Kram Annica

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar. Det uppskattas <3