måndag 1 mars 2010

Arbetsrum!Nu är äntligen arbetsrummet färdigt. Lite piff saknas, men det kommer. Idag fungerar även arbetsrummet som gästrum, men skall få lite mer innebörd av arbetsum. Lite mer förvaring och mappar skall inhandlas för att försöka få ordning på alla papper och räkningar, som idag hamnar i en stor hög vid datorn. Fina trådkorgar från min favoritbutik Julias vita drömmar har inhandlats. Lite annat klickades även hem b la en vit matta till Idas rum.
Idag kommer målaren igen för att ta tag i vardagsrummet. Jag har tjatat på maken om att tapetsera om rummet i nästan tre år och nu är det äntligen dags :)

Idag är det en liten sjukstuga hemma hos oss. Lilla prinsessan är förkyld och dagens planerade mammaträff fick ställas in, vilket är jättetråkigt. Vi är fyra tjejer som träffas minst en gång i veckan för att fika och prata en massa barn och annat skvaller. Alla bor runtomkring oss här på landet och barnen är födda samma år. Det innbär att de kommer att gå i skola o på dagis tillsammans. Ida är dock minst. De andra barnen är ca 9 månader, men hon tar ton o visar sina små framfötter. I morgon blir det babycafé om Ida är bättre.

Kram Jessica

1 kommentar:

  1. Härligt med ett arbetsrum, det saknar jag hemma hos oss.
    Kul med en sådan grupp där barnen är lika gamla. Vi var några mammor som gick babymassage ihop när dottern var bebis. Tre av oss träffas fortfarande nästan en gång i månaden och nu är tjejerna 7 år. I den gruppen är tjejerna födda från 24 november till den 8 december, så de är ju nästan jämngamla.
    Hoppas ni kom iväg på babycafé!:)
    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar. Det uppskattas <3