fredag 12 mars 2010

Äntligen....är det färdigtapetserat i alla rum. Hela veckan har vi hållit på att stöka och flytta runt grejer. Det har känts lite som om man bor som familjen Taikon ;). Vi passar nämligen på att rensa ut i skåp och garderober samtidigt. Tanken är att mamma o jag skall stå på loppis till våren.

Nu är då även lilla prinsessans rum färdigt. Juno-sängen har flyttat in och hon har sovit hela två nätter själv i sitt eget rum utan att vakna. Visserligen slår de två blå upp redan klockan sex, men det gör ju inget när man får sova om nätterna. Jag tycker det är duktigt med tanke på att hon bara är 4½ månad.

I morgon bär det av till Ikea. Vi skall försöka hitta någon lämplig bokhylla till Idas rum, något enkelt och billigt, eftersom jag fortfarande inte är säker på vad jag vill ha och vad man har för behov. Skötbordet står ju kvar i rummet och kommer ju att göra det ett bra tag framöver, vilket gör att en del plats försvinner. Hoppas även på lite andra fynd som tex en matta till vardagsrummet. En kul utflykt med andra ord.

Ha en skön melodifestivalhelg!

Kram Jessica

2 kommentarer:

 1. Fint det ser ut!
  Billy bokhyllorna är kanske inte de roligaste hyllorna, men de är ju ganska billiga. Om man tänker sig att byta ut dem sedan.
  Kul med IKEA, vi ska också dit snart och beställa kök!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Såå fint hon har det! Ett tips, kika på loppis efter söta skåp eller hyllor, måla och tapetsera inuti - kan bli urfint!

  kram Mia

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar. Det uppskattas <3