tisdag 16 mars 2010

5 månader


Idag fyller lilla prinsessan 5 månader, men vilken dag. Ida har varit förkyld ganska länge och i natt var det som allra värst. Hon har haft en långdragen hosta som inte har velat ge med sig och i morse ville hon inte äta. Jag kände direkt att det här stämmer inte. Annars goa o glada Ida som nu bara var liten, ynklig och gnällig. Ringde till BVC som skickade oss direkt till sjukhuset. Där visade det sig att skruttisen har RS-viruset. Visst det är ju inget allvarligt så, men man blir ju enormt orolig. Hon är ju det värdefullaste som vi har. Väl när hon vägdes, så hade hon bara gått upp 300 g sedan förra vägningen, som var för hela en månad sedan, och hon som redan väger lite och ligger en del under sin viktkurva. Så nu är det bara till att kurera "oss" med karantän i 3-4 veckor, och åka fram o tillbaka för vidare vägning och koll på andning. I bland tycker man att livet inte är lätt.
Krya på dig vår lilla skruttis. Du är det mest värdefullaste som pappa o jag har.


Kram Jessica

3 kommentarer:

 1. Det finns inget som gör en så orolig som sjuka barn...var nu rädda om er och bli friska!

  Vad fint hon har på sitt rum!:)

  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Stackars Ida! RS var min stora fasa när barnen var små, särskilt med sonen som är prematur. Hoppas att hon snart är pigg igen.
  Som sagt, barnen är ju det mest värdefulla man har!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh så tråkigt! Hoppas hon kryar på sig snabbt. Usch med RS-viruset! En släkting till oss fick det härom månaden och hennes lilla fick ligga på sjukhus med slangar och grejer... så det kan ju vara allvarligt, men det gick jättebra och nu är hon frisk. Tur att det verkar gå bra för er. Som förälder blir man ju jätteorolig förstås. Som sagt - en stor krya på er-kram!

  Tack förresten för din goa kommentar om barnkläderna :-).

  Kram M

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar. Det uppskattas <3