tisdag 2 februari 2010

Snart stora tjejen!
Ida är snart stora tjejen, 3½ månad, så snart är det dags att börja med lite smakportioner. Jag fick tips från mamma-gruppen igår att jag skulle börja med palsternackspuré eller potatispuré. Vi får väl se. Ska i alla fall bli spännande att pröva.

En barnstol är inhandlad på Ikea. Vi köpte den helt vanliga och praktiska "Antilop", men jag gillade inte dynan som var till, helt galna färger samt helt opraktisk eftersom den är av tyg. Undrar vad den luktar efter en vecka? Därför kommer en stolsdyna från Polkadot design att inhandlas. Vad passar inte en liten prinsessa om en rosa och vitprickig dyna. Matchande bordsunderlägg och haklapp kommer också att inhandlas.

Ha en härlig vinterdag!

Kram Jessica

2 kommentarer:

  1. Hei! Kokt mais er også populært (i hvert fall her i huset) og blande sammen med potet! Vi fikk kurs i matlagning for babyer av kommunen vi bor i, og det var veldig bra! Er jo så lett å lage selv også sparer man jo mange kroner også :)Polkadot deisgn har veldig mye fint! Ha det godt! Mvh Elin

    SvaraRadera
  2. Spännande att se vad hon tycker om vanlig mat!:) Här har inte potatis var populärt till att börja med, men blandat med palsternackspuré har det gått ned. Majspuré var en favorit.
    Lycka till! Fin dyna och hakklapp också!
    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar. Det uppskattas <3