fredag 29 januari 2010

Shopping till Ida
Bilder från www.polarnopyret.se
Här har det varit sjukstuga hela veckan, men nu är vi allihopa friska eller på bättringsvägen. Igår var vi och tog första vaccineringen på Ida. Hon var jätteduktig och skrek bara lite, men när mamma tog upp skruttan så blev allt bra.
I morgon skall lilla familjen Andersson åka in till stan och bara gå och skrota. Det skall bli fika och lite shopping både till Ida och mig. På söndag börjar babysimmet och Ida har fått sina badkläder, men jag är i behov av en baddräkt, så det skall jag gå och se om jag hittar någon. Jag misstänker att det är bäst att ha baddräkt och inte bikini, när man skall gå på babysim. Ida skall få lite nya kläder från Polarn o Pyret. Jag är ett stort fan av Polarn-kläder, både till mig själv och dottern, och försöker att köpa det mesta till Ida där även om de är lite smådyra. Jag tycker att de har jättebra kvalité, bra baskläder med inte så mycket "skräniga" tryck och sedan kan man matcha nästan alltihop med varandra.
Ha en urmysig helg!

Kram Jessica

2 kommentarer:

  1. Jag gillar också Polarn och Pyret. Oturligt nog, eller kanske är det tur, så finns den affären inte i vår stad. Närmsta ligger ca 5 mil härifrån. Jag betalar gärna lite mer för kläder när jag vet att de håller sig i form och färg och deras ytterkläder har varit superbra.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej. Du har något att hämta hos mig på min blogg.
    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar. Det uppskattas <3