måndag 4 januari 2010

Idas hörna!


Ida är nu 11 och en halv vecka. Jösses vad tiden går fort. Eftersom hon är så liten sover hon inne i vårt sovrum. I huset står dock ett rum och väntar på Ida. Rummet ska tapetseras och inredas framåt vårkanten. Jag längtar riktigt efter att får sätta fingrarna i projektet. Mycket tid i hjärnan upptas av funderandet kring Idas barnrum och jag surfar runt som en galning hos er andra för att få inspiration.
Idas hörna i vårt sovrum har en Juno-säng som vi efter mycket letande fick tag på nere i Skåne. Vilken lycka det var! Juno-sängen har ett påslakanset från Nyblom & Kollén och en mobil från En Gry & Sif. Mobilen är en julklapp från mormor och morfar. Mormor har även sytt påslakan till sängen från gamla lakan med spets.
Kram Jessica

4 kommentarer:

 1. Mysigt att få inreda ett barnrum! Det första jag tänker på är att ordna ordentligt med förvaring. Jösses, vad saker barn har idag och då särskilt tjejer!:) De har så mycket mer smågrejor, typ barbie, pärlor. Nu är ju inte er dotter så gammal än, men det är nog ganska smart att tänka på att möblerna kan växa med barnen. I en viss ålder vill de vara med och bestämma själva, men fram tills de är några år i alla fall.
  Lycka till med rummet!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den är fin den där junosängen! Nu när ni fick en tjej får ni skaffa den i docksängsvariant också! Den är supergullig! Vi har den till lillan här hemma men än är hon för liten för den....

  Ha det gott! Kram!

  SvaraRadera
 3. Grattis till Er Ida! Junosängen är ju helt underbar, låter roligt att planera barnrum! Finns ju så mycket fina tapeter:)

  Ha en fortsatt härlig dag!
  Kram M

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Kul med ny blogg :)
  Så fint hon har det! Jag hade världens tur när vi fick tag i vår Juno. Jag hade gett upp hoppet om att hitta en och köpte en spjälsäng ist. Men tre veckor före BF-datum så gjorde vi FYNDET! Gissa om jag var lycklig!
  Ska bli kul att å se hur rummet blir sen. Vi är inte heller klara med lilla o`s barnkammare...
  Kram!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar. Det uppskattas <3